Get Adobe Flash player

Relax in de Westkaap

Tafelberg met het tafelkleed

 

14 dagen met reisbegeleiding in Kaapstad en verder op basis van fly and drive

 

 

Dit is een fijne reis voor mensen die er even lekker tussenuit willen en heerlijk willen ontspannen.

Hier is het alles kan en niks moet; In Kaapstad wordt je opgehaald van het vliegveld en naar het guesthouse gebracht. De volgende dag kun je lekker naar Kaapse Schiereiland (Kaap de Goede Hoop) dit kost je niet veel inspanning een deskundige gids/ chauffeur rijdt je rond in een airconditioned auto.

Je kunt de volgende dag via Stellenbosch en Franschhoek naar Montagu maar je kunt ook nog even Tafelberg op als het weer het toelaat.

In Montagu bieden we je een wijntour aan met dien verstanden dat wij rijden en jij lekker kunt proeven.

Dan ga je (zonder ons) met de huurauto verder over de vermaarde Route 62 naar Oudtshoorn, onderweg veel te zien maar ook hier geldt als kan niks moet.

 

 

In Oudtshoorn, hoofdstad van de kleine Karoo  kun je een bezoek brengen aan de Cango Cave, de watervallen of een van de prachtige passen rijden.

Over passen gesproken....de volgende dag ga je over een prachtige route naar De Hoop Nature Reserve. Een natuurpark waar niet zoveel toeristen komen maar wat een unieke schoonheid bezit. De witte zandduinen zijn echt sneeuwwit, zebra's, elanden en zebra's kun je op pad naar het restaurant gewoon tegenkomen. In het seizoen (juni t/m november) is dit een fantastisch plek om walvissen te zien. Daarna ga je naar Hermanus, een oude vissersplaats die zich heeft ontwikkeld tot een mondaine dorpje met volop leuke winkeltjes en restaurantjes maar ook nog met verlaten uitgestreken stranden en baaien.

 

Kortom een vakantie met veel rust voor wie dat verkiest maar genoeg gelegenheid tot actie voor wie daar de voorkeur aangeeft.

 

Route Relax in Westkaap

 

 
 

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte klik hier                 terug naar reizen

De Hoop Nature Reserve IMG 0089