Get Adobe Flash player

Relax en golf in de Westkaap

La Med in Campsbay

 

14 dagen met reisbegeleiding in Kaapstad en verder op basis van fly and drive

 

 

Een reis om lekker ontspannen maar ook gelegenheid om actief te kunnen golfen? Deze reis ook erg geschikt voor mensen die niet golfen maar graag wandelen, fietsen of op een andere manier actief willen zijn. Kortom zoek je naar een gelegenheid om na de stress van je baan 'ns lekker je hoofd leeg te maken en te genieten van de goede dingen van het leven dan is deze reis iets voor jou!


In Kaapstad wordt je opgehaald van het vliegveld en naar je 4 sterren guesthouse gebracht. De volgende dagen ga onder begeleiding van een ervaren gids/chauffeur naar Kaapse Schiereiland (Kaap de Goede Hoop), met de boot naar Robbeneiland voor een bezoek, met de kabelbaan op Tafelberg en je brengt een bezoek aan de Kaapse wijnlanden. Onderweg naar Hermanus haal je samen met de gids je huurauto op en ga je aan de hand van een uitgebreide routeomschrijving zonder ons verder. Hermanus is een oude vissersplaats die zich heeft ontwikkeld tot een mondaine dorpje met volop leuke winkeltjes en restaurantjes maar ook nog met verlaten uitgestreken stranden en baaien. Dit is, zegt men, de beste plaats in Zuid-Afrika om van de kant af walvissen te zien. Voor wie zeemansbenen heeft, kan ook een boottocht naar de walvissen ondernemen. Natuurlijk vindt je hier ook een prachtige 18 holes golfbaan waar je ook de benodigde uitrusting kunt huren.

 

Daarna ga je via een avontuurlijke route naar De Hoop Nature Reserve. Een natuurpark waar niet zoveel toeristen komen maar wat een unieke schoonheid bezit. De witte zandduinen zijn echt sneeuwwit, zebra's, elanden en zebra's kun je op pad naar het restaurant gewoon tegenkomen. In het seizoen (juni t/m november) is dit een fantastisch plek om walvissen te zien. Dit is een heerlijke plek om te wandelen of te fietsen. Daarna ga je naar Mossel Bay een plaats met veel geschiedenis, hier zetten op 3 febr 1488 Bartolomeus Dias als eerste Europaan voet aan wal en hier ontstond in 1500 het eerste postkantoor van Zuid-Afrika bovendien heeft men hier zelfs twee stuks 18 holes golfbanen waaronder de prachtig aan zee gelegen Pinnacle Golf Course. Het nabij gelegen George heeft zelfs 3 golf courses.

 

Na Mosselbay ga je naar Oudtshoorn,hoofdstad van de kleine Karoo kun je een bezoek brengen aan de Cango Cave, een struisvogelboerderij, de watervallen of een van de prachtige passen rijden. Daarna ga je over de vermaarde Route 62 naar Montagu, onderweg veel te zien/doen

 

 

In Montagu bieden we je een township- en wijntour aan met dien verstanden dat wij rijden en jij lekker kunt proeven. Montagu is een uitstekende plaats voor hikes, bergbeklimmen of zwemmen in de warm waterbaden. Daarna wordt het alweer tijd om richting Kaapstad te gaan maar onderweg kom je in Robertson en Paarl nog voorbij mooi aangelegde 18 holes golfbanen.


Kortom een vakantie met veel actie en golf maar lekker niks doen dat kan natuurlijk ook.

Waarvoor je ook kiest het is een bijzonder mooie reis!

 

Route Relax  Golf Westkaap

 

 

Het reisschema van deze reis:

 

 

Plaats van dag tot dag ngt km bijzonderheden
           
Kaapstad 1 5 4   Volledige reisbegeleiding/vervoer
Kaaps Schiereiland          
Robbeneiland Tafelberg          
Kaapse Wijnlanden          
           
Hermanus 5 7 2 178 Lux 4* sterren Guesthouse
           
De Hoop Nature Reserve 7 9 2 219 Cottage in park
           
Mossel Bay 9 11 2 189 Lux 4* sterren guesthouse aan zee
           
Oudtshoorn 11 12 1 86 Struisvogelpaleis centraal gelegen
           
Montagu 12 14 2 237 Lux 4* sterren guesthouse
Township en Wijntour          
           
vliegveld CPT       183  
           
totaal     13 1092  
 
 
 
 

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte klik hier                 terug naar reizen

Pinnicale Point golf bontebok